Sådan får du velplejede hænder: Tips til en perfekt manicure

Ser dine hænder altid tørre og sprukne ud? Er dine negle aldrig helt så polerede, som du gerne vil have dem til at være? Hvis det er tilfældet, skal du ikke være bekymret – du er ikke alene! Mange mennesker har problemer med at få deres hænder til at se bedst ud. I dette blogindlæg vil vi diskutere nogle tips til at give dig selv en perfekt manicure derhjemme. Med lidt øvelse vil du være i stand til at opnå de velplejede hænder, som du altid har ønsket dig!

Hvis du vil have de næste sætninger

En af de vigtigste ting at gøre, hvis du ønsker velplejede hænder, er at holde dem fugtet. Det betyder, at du skal bruge en håndcreme eller lotion hver dag og forsøge at undgå aktiviteter, der udtørrer din hud, som f.eks. at vaske op uden handsker. Du bør også sørge for at eksfoliere dine hænder regelmæssigt – det vil hjælpe med at fjerne døde hudceller, som kan få dine hænder til at se kedelige ud. Du finder den bedste håndcreme hos surisuri.

Pift dine negle op

Når det er tid til at lakere dine negle, er der et par ting, du kan gøre for at opnå et professionelt udseende resultat. Først og fremmest skal du have styr på dine neglebånd. Er de vokset siden sidst du plejede dine hænder? Så skal de skubbes ned igen og det kan nemt gøres med den modsatte hånd. Hvis du gerne vil have det mere tekniske-rigtige udstyr, så kan du finde neglebåndsskubbere på nettet, som du nemt kan investere i. Dernæst skal du sørge for at bruge en base coat – det vil hjælpe din neglelak med at holde bedre fast og forhindre, at dine negle bliver farvede. For det andet skal du tage dig god tid med selve farve-neglelakken- det er bedre at male to tynde lag end ét tykt lag. Og endelig skal du sørge for at bruge en top coat for at forsegle farven og give dine negle en blank finish.

Dekorer dine hænder

Udover neglelak kan du også dekorere dine hænder med andre ting. Mange vælger at få lavet små, smukke tatoveringer på siden af fingrene. En idé til en tatovering på dine hænder, er et lille hjerte eller forbogstavet på en af dine kære. Hvis du synes, at det er lige i overkanten at få en tatovering for at få pænere hænder, er der heldigvis også andre måder hvorpå du kan få smukke hænder. Du kan investere i smukke fingerringe, som dekorerer dine fingre. Først og fremmest skal du gøre op med dig selv om du bedst kan lide guld eller sølv smykker. Derefter kan du søge rundt på internettet efter ringe, der passer til din stil. Der finde både mere simple fingerringe og mere out-there ringe med snoninger, krydsninger osv.

 

Vi håber, at dette indlæg har kunne give dig et par idéer og fifs til, hvordan du opnår flotte, velplejede hænder.

Ser dine hænder altid tørre og sprukne ud? Er dine negle aldrig helt så polerede, som du gerne vil have dem til at være? Hvis det er tilfældet, skal du ikke være bekymret – du er ikke alene! Mange mennesker har problemer med at få deres hænder til at se bedst ud. I dette blogindlæg…